АВСТРИСКИ ПАТЕНТ ОВОЗМОЖЕН И СО ПОЛНАТА ПОТКРЕПА НА АМЕРИКАНСКИОТ ASP Holding !
online
Секој ден од 09:00 ч - 22:30 ч
 • Б Р З О  и  ЕФИКАСНО ОТСТРАНУВА АКНИ, МОЗОЛКИ, АЛЕРГИИ и кожни проблеми од ЛИЦЕТО И ТЕЛОТО. Ја нормализира проблематичната и чувствителна кожа. Производи со испитано и докажано дејство. АВСТРИЈСКА ПАТЕНТИРАНА
  БИО-ФОРМУЛА !

 • ------Сите овие кожни проблеми се ТВРДОКОРНИ   и МНОГУ ПОДМОЛНИ. Нивното постоење е причина за ТРАЈНОТО ОШТЕТУВАЊЕ на кожата и Вашиот надворешен изглед,
  ЗАТОА КОЛКУ ПОРАНО И ПОБРЗО ГИ ОДСТРАНИТЕ, ТОЛКУ ПОДОБРО ЗА ВАС!

       Наменета е за БРЗО И СИГУРНО ОТСТРАНУВАЊЕ на АКНИ, МОЗОЛЧИЊА, МИТЕСЕРИ, од кожата, без разлика на нивниот стадиум и времетраење.

  -----ЕФИКАСНО смирува разни ВОСПАЛУВАЊА, НАДРАЗБИ, АЛЕРГИИ И ИРИТИРАЧКИ процеси на кожата.

  ЦЕНА НА ПРОИЗВОДИТЕ

  ЦЕНА НА ПРОИЗВОДИТЕ

  ЦЕНА НА ПРОИЗВОДИТЕ

  ЦЕНА НА ПРОИЗВОДИТЕ

  ---Како што се разликуваат по својата структура ЖЕНСКАТА и МАШКАТА кожа, така и“LEPTEN” козметиката се има развиено во две професионални и специјализирани линии ( колекции).
  -------
       На тој начин таа е максимално прилагодена на структурата и потребите на двата пола, како би можела на најефикасен начин УСПЕШНО ДА СЕ ИЗБОРИ со кожните проблеми, да ги ОТСТРАНИ и да ја ЗАШТИТИ Вашата осетлива и проблематична кожа.

  ----
  -----Карактеристично за БИО-АКТИВНИТЕ состојки во "LEPTEN" козметиката е нивната повеќенаменска 5D функција. ПЕТОКРАТНО ДЕЈСТВО.
  1. ГИ РЕГУЛИРААТ БИОЛОШКИТЕ ФУНКЦИИ! Био делотворните состојки делуваат директно на ќелиите и нивните мембрани. Го регулираат  притисокот помеѓу ќелиите и правилната работа на физиолошките функции на кожните станици на епидермисот и дермисот како и излачувањето на лојните жлезди.  Делуваат на ќелискиот метаболизам и размената на материите, спречувајќи го процесот на формирање на слободни радикали.

  2. ЕКСФОЛИРАЧКО ДЕЈСТВО ! Ги отстранува мртвите ќелии од горниот слој на кожата, кои што создаваат капак на порите - односно спречуваат кожата слободно да дише.

  3. АНТИБАКТЕРИСКО И АНТИСЕПТИЧКО ДЕЈСТВО! Ги уништуваат бактериите кои што се причина за инфекции и воспаленија.

  4. РЕГЕНЕРАТИВНО И ЗАШТИТНО ДЕЈСТВО! Делуваат на ќелиите, создавајќи им идеални услови кои што ги поттикнуваат на нивно самообновување ( регенерирање). Кожата се регенерира и оздравува. Се подигнува нејзиниот самозаштитен механизам и станува поотпорна.

  5. ПРОТИВВОСПАЛИТЕЛНО ДЕЈСТВО! Билните состојки ја смируваат скоро секоја иритација, воспаление на акните и надразнетите мозолки
  online
     Р Е З У Л Т А Т И
  -----УНИКАТНОТО дејство на LEPTEN козметиката е во БРЗИТЕ и ВИДЛИВИ резултати. Одстранувањето на АКНИТЕ И МОЗОЛКИТЕ е СИГУРНО и УСПЕШНО.   ПРОБЛЕМАТИЧНАТА кожа се нормализира.

  -----Краен резултат е: ЧИСТА И ЗДРАВА КОЖА. Беспрекорен надворешен изглед и ВИСОКА САМОДОВЕРБА.
  Кликни за да ја зголемиш !
  АВСТРИСКА ПАТЕНТИРАНА ФОРМУЛА !

  УСПЕШНА ТРАДИЦИЈА !

  СИГУРНИ   РЕЗУЛТАТИ !
  Кликни за да ја зголемиш !
  Кликни за да ја зголемиш !
   ASP Holding Group International USA Ltd , Copyright © 2016. All right reserved
  / Продукти за ЖЕНИ / Продукти за МАЖИ / Прашања и Одговори / Контакти / НАРАЧАЈ /
  LEPTEN - 35 годишна традиција  Патентирана ФОРМУЛА, изработена потполно на природна база !
  " LEPTEN " БИО - козметика.
 • ГИ РЕГУЛИРА функциите на ЛОЈНИТЕ ЖЛЕЗДИ - лачење на СЕБУМ
 • ГО БЛОКИРА развојот на микроорганизмите на кожата.
 • ГО ДЕБЛОКИРА затнувањето на порите на кожата.
 • ГИ ОТСТРАНУВА мртвите ќелии од горниот слој на кожата и го РЕГЕНЕРИРА ковниот епидермис.
 • АКТИВНО ДЕЛУВА на поткожниот слој, подигнувајќи го заштитниот механизам и процесот на самообновување и регенерирање на кожните ќелии. Има изразено ДЛАБИНСКО ДЕЈСТВО.
 • ЖЕНСКА колекција = лосион + крем
  МАШКА колекција = лосион + крем