„LEPTEN“ е  ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА изработена во две линии / КОЛЕКЦИИ /
за М А Ж И
за  Ж Е Н И
L E P   E N
Б и л н а   к о з м е т и к а  
Нарачајте на тел.
075/ 248 045
Секој ден од  09:00 h - 22:30 h
Ги решава Вашите
     проблеми !
" LEPTEN " БИО - козметика.
Нарачки on line по интернет можете да направите нон-стоп САМО преку Формуларот за нарачка.

Почитувани, кликнете на копчето НАРАЧАЈ и следете ги упатствата, многу е лесно.
Специјализирани производи изработенио потполно на билна база, за БРЗО, СИГУРНО И УСПЕШНО решавање на вашата проблематична и чувствителна кожа.

НЕСПОРНИ РЕЗУЛТАТИ И КАТЕГОРИЧЕН ЕФЕКТ !
e-mail: lepten.office@gmail.com
Tel. USA:   +1 773 7476933
Tel. MKD:   075/ 248 045
Цената на "LEPTEN" колекцијата објавена е на страницата за нарачки - НАРАЧАЈ..
Lepten Macedonia,  член на групацијата  ASP Holding Group International Ltd , Copyright  ©   2023.   All right reserved