L E P   E N
Б и л н а   к о з м е т и к а
Информации на тел
075/ 248 045
Секој ден од 09:00 ч - 22:30 ч
----АКТИВНА на природна основа, формулата делува веднаш и започнува со елиминација на кожните проблеми кај мажите, отстранувајќи ги причините за нивната појава. БРЗИНАТА И УСПЕШНИТЕ РЕЗУЛТАТИ се основна карактеристика на  "LEPTEN"
----Машката кожа се разликува од женската кожа и во СУШТИНАТА И ПО СТРУКТУРАТА.Како последица од машкиот хормон ТЕСТОСТЕРОН се појавуваат влакна, порите се поприметни, бројот на лојните жлезди е поголем, а и работа им е поинтензивна.
РЕЗУЛТАТИ: БРЗО ги отстранува проблемите кај МАШКАТА кожата. Ја прави отпорна и заштитена
-----СЕРТИФИКАТИ  СОСТАВ И
           АКТИВНИ СОСТОЈКИ
За постигнување на МАКСИМАЛНИ И УСПЕШНИ резултати "LEPTEN" GF машката козметика се употребува како колекција во комплет со два производи:

"LEPTEN" лосион +  "LEPTEN" крема


ЦЕНАТА НА КОЛЕКЦИЈАТА Е ОБЈАВЕНА НА СТРАНИЦАТА  " НАРАЧАЈ "
---„LEPTEN“ LF козметиката ја нормализира проблематичната машка кожа. Успешно го отстранува кожните проблеми и условите за нивното постоење.

РЕЗУЛТАТОТ кој го добивате од користењето на "LEPTEN " GF е ЕФЕКТ  на ЧИСТА И ЗДРАВА кожа со беспрекорен  изглед.

Austrijski_PATENT
АВСТРИСКА ПАТЕНТИРАНА ФОРМУЛА

СИГУРНИ   РЕЗУЛТАТИ !
за Проблематична кожа
----Проблемите НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ СОКРИЕТЕ, нив треба да ги решите. ШТО ПОСКОРО ТОА ПОДОБРО!
Ако овие проблеми правилно и брзо не ги отстраните от кожата на лицето или телото, се создаваат услови за ТРАЈНИ БЕЛЕЗИ И ФЛЕКИ, кои го нарушуваат надворешниот изглед и убавината на Вашата машка индивидуа.

----Затоа, и МАЖИТЕ ИМААТ ПОТРЕБА за козметика наменета специјално за нив. "LEPTEN" - сигурно и брзо ги отстранува кај мажите акните и мозолките. РЕЗУЛТАТИТЕ КОИ ШТО СЕ ПОСТИГНУВААТ СЕ ВИДЛИВИ И НЕСПОРНИ.
"LEPTEN" GF - Машката колекција се состои од два производа: Био-лосион и Био- крема
" LEPTEN " БИО - лосион  / за чистење /  пакување 150 ml.
ДЕЈСТВО:

Против иритации и создавања на микропресекотинки.
Ги отпушува порите и го спречува создавањето на нечистотија
Овозможува услови за примање на делотворните состојки.
Ја обновува, смирува и тонизира проблематичната машка кожа.

ПОСЕБНИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

Има антибактериско и антигабично дејство.
Ја спречува нечистотијата и ги спречува нивните штетни дејства.
Не содржи сапун.
Го отстранува вишокот на маснотии.
Делува на фоликулот и отстранува мртви ќелии.
Тестирано е на чувствителните области околу очите.
Докажана е подносливоста и делотворноста на МАШКАТА  ПРОБЛЕМАТИЧНАТА МАШКА КОЖА.
" LEPTEN " BIO - krema  / Активно дејство /  пакување 60 ml.
    "LEPTEN” GF  БИО - АКТИВНАТА КРЕМА - прилагодена за машка ПРОБЛЕМАТИЧНА КОЖА. Специјализираните Био-активни состојки, ја стабилизираат проблематичната кожа. "LEPTEN” ЕФИКАСНО И БРЗО ГИ ОТСТРАНУВА АКНИТЕ, МОЗОЛКИТЕ и кожните проблеми, на начин кој што најмногу му одговара на потребите на современиот МАЖ.

- Сертификат за квалитет  № XIV-10-08/95-1

-  Сертификат за безопасност   №  06-09-4

Lepten лосион содржи Био- активни состојки комбинирани со витамини и патентираниот комплекс Leptenin. Сето тоа е обогатено со концентрирани билни екстракти за максимално чистење на машката кожа. Надополнето е со  :

АКТИВНИ СОСТОЈКИ  / INC /
Lanette N16, cetraryl alcohol,   1-hexadecanol, Polyquaternium-7,   Calendula Extract,  Dipropylene Glycol, Tocopheryl Acetat, Riboflavin, Panthenol.

- Сертификат за квалитет    № XIV-10-08/92-1

- Сертификат за безопасност 
№  06-09-3

Lepten крем  содржи Липозомски дел комбиниран со патентираната формула Leptenin - комлекс на Био-активни состојки за БРЗО И СИГУРНО ОТСТРАНУВАЊЕ на кожните проблеми (АКНИ, МОЗОЛКИ, МИТЕСЕРИ), во кобинација со одбрани билни екстракти. Оваа БЛАГОТВОРНА крема содржи фосфолипиди и витамини, кои се одбрани за потребите и заштитата на проблематичната женска кожа.
Сто ова е надополнето со:

АКТИВНИ СОСТОЈКИ / INCI  /
Sweet Almond oil, Gliceryl Stearate, Linalol, Geranium oil, Calendula extract, Hypericum Perforatum extract, Nutrilan E20, Camomile oil, Controx KS, Ascorbic acid, Tocopherol, Pantenol.
----СЕРТИФИКАТИ  СОСТАВ И
           АКТИВНИ СОСТОЈКИ
---"LEPTEN" GF природна машка козметика. НЕМА НЕСАКАНИ дејства и возрастни граници
----Подеднакво се користи и кај лица под 12 години.  Нема штетни состојки.
Lepten Macedonia,  член на групацијата  ASP Holding Group International Ltd , Copyright  ©   2023.   All right reserved
gf_losion
gf_krema
Природни производи, со долгогодишна традиција за решение на проблематичната кожа
----"LEPTEN" GF Лосионот е НЕЖНА билна емулзија. Темелно ја чисти машката проблематична кожа од сите нечистотии, штитејќи ја од појави на акни и мозолки. Создава идеални услови за бричење. Кожата е исчистена, на начин да можат делотворните состојки на "LEPTEN" Био-активната крема да ја развијат својата активност. Прилагоден е кон потребите на современиот маж.
ДЕЈСТВО:

За 10 тина дена сигурно ги отстранува акните и мозолките од лицето и телото.
Директно влијае на работата на лојните жлезди и го намалува секретот на себумот.
Ги омекнува и смирува воспаленијата, ја прави кожата мека и еластична.
Ја нормализира проблематичната и осетлива машка кожа. 

ПОСЕБНИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

Брзо ги смирува иритациите.
Ги нормализира биолошките функции на кожата. На тој начин ги елиминира условите за постоење и развој на кожните проблеми.  
Нежно ја ексфолира кожата и го засилува делувањето врз кожните клетки.
Го регулира осмотскиот меѓуќелиски притисок, помага во правилната размена на хранливите материи.
Регенерациско дејство. Ја поттикнува кожата на самообновување.
И помага на машката кожа да изгради природна бариера, штитејќи ја од надворешните влијанија.
Хидратизирачко длабинско дејство.
Има дозирано и прецизно антибактериско и антисептичко дејство.
Активно делува на подигнување и изградба на заштитен самоодбрамбен механизам на машката кожа.
Докажано е со истражувања дека ги отстранува сите услови за создавање на акни и мозолки кај проблематичната  и чувствителна кожа
Машката кожа станува и останува потполно чиста и здрава
ЦЕНА НА ПРОИЗВОДИТЕ
ЦЕНА НА ПРОИЗВОДИТЕ
----Употребувајќи ја моќта на природата, "LEPTEN" GF козметиката ја прави Вашата машка кожа ЧИСТА
И ЗДРАВА
. Ви ја враќа САМОДОВЕРБАТА и моќта да зрачите со енергија и да бидете одлучни.