1. Во кои случаи и кога треба да се користи  "LEPTEN" козметиката ?
ГРАФИЧКИ ИЗГЛЕД НА КОЖАТА
ЦЕНА НА ПРОИЗВОДИТЕ
„LEPTEN“ ПРОФЕСИОНАЛАНА КОЗМЕТИКА за проблематична и осетлива кожа
Lepten Macedonia,  член на групацијата  ASP Holding Group International Ltd , Copyright  ©   2016.   All right reserved
L E P   E N
Б и л н а   к о з м е т и к а
Нарачајте на тел.
075/ 248 045
Секој ден од 09:00 ч - 22:30 ч
Ефикасно решение...
Најчести прашања _________________________
2. За колку време се постигнуваат посакуваните РЕЗУЛТАТИ ?
3. Дали  "LEPTEN" може да се употребува кај сите возрасти ?
4. Дали има несакани ефекти и дејства ?
5. Дали "LEPTEN" може да се нанесува на чувствителните делови на кожата, како околу очите и сл. ?
6. На каква основа се базира "LEPTEN" козметиката ?
9. Дали можам да ja користам само КРЕМАТА или само ЛОСИОНОТ "LEPTEN" ?
10. Дали "LEPTEN" може да причини алергии или преосетливост ?
11. Колку долго можам да ја користам "LEPTEN" козметиката ?
12. Како и каде можам да ја купам "LEPTEN" козметиката ?
------Времето кое е потребно за елиминирање на кожните проблеми и враќање на чист и здрав изглед на кожата е навистина БРЗО ! Основната карактеристика на "LEPTEN" е брзината на неговото дејство. Резултатите во отстранувањетo ги осеќате уште во првата недела.
Ако стадиумот на овие проблеми е многу силен, или проблемите Ви се присутни подолг временски период, резултатите се постигнуваат после малку подолг период на користење.
------Да, за "LEPTEN" козметиката нема ограничување во возраста . Има многу случаи кога се користи и кај бебиња, за смирување на возпаленија и иритации, кои неможат да се смират со други производи.
------Не, двете козметички линии на "LEPTEN" , LF женската i GF машката немаат несакани ефекти. Испитувањата докажаа, дека и кај нај осетливата машка и женска кожа, "LEPTEN" не развива никакви форми или облици на несакани дејства и ефекти.
------"LEPTEN" козметиката поради својата нежна, благотворна, но искључително делотворна формула, може да се нанесува на сите делови на кожата, како и на оние делови на кожата кои преминуваат во слузокожа..
7. Како делува "LEPTEN" козметиката ?
8. Дали може да се употребува и за кожни проблеми по телото ?
------Двете козметички линии на  "LEPTEN"  се потполно ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ. Изработени се на билна основа. Не содржат агресивни и токсични материи. Употребени се најновите нано технологиите во развојот на БИО-АКТИВНИТЕ  супстанци.
----Делотворните Био-активни состојки на  "LEPTEN" козметиката не делуваат само на површинскиот слој  Epidermis, туку имаат и ДЛАБОЧИНСКО дејство на Dermis - от. Делуваат врз клеточните мембрани на кожните станици и ги регулираат биолошките процеси на кожата. Го нормализираат меѓуклеточниот притисок на мембраните и делуваат директно на кожните станици, каде се одвиваат најважните процеси и транспортот на хранливите материи. Го спречува создавањето на слободни радикали. Ги отстранува условите за постоење на акни, мозолки, возпаленија и др.
----"LEPTEN" ја регулира работата и функцијата на лојните жлезди и лачењето на себум. Го блокира развојот на микроорганизми и бактерии по кожата. Врши регенерација на кожниот  epidermis i dermis. Ги отстранува мртвите клетки и ги деблокира запушените пори. На тој начин кожата станува ЧИСТА И ЗДРАВА, со висок степен на самозаштита.
------"LEPTEN" козметиката е наменета и може да се користи кај сите облици на ПРОБЛЕМАТИЧНА И ЧУВСТВИТЕЛНА кожа. ЕФИКАСНО и брзо отстранува Акни, мозолчиња, црнки (митесери), различни форми на возпаленија, иритации, алергии, црвенила, надразнувања и др.
----Да, "LEPTEN" козметиката исто така е наменета и за отстранување на кожните проблеми по телото. Се нанесува на зафатените области-региони на телото.
----За постигнување на МАКСИМАЛНИ резултати, "LEPTEN" козметиката се употребува во комплет. Затоа и не се продава оделно, туку само во комплет..
----Комплет / колекцијата / се состои од 2 производа: Lepten ЛОСИОН i Lepten КРЕМА.
Производите се означени со LF - за жениGF - за мажи, во зависност од полот.
----Не, впрочем испитувањата докажаа дека со "LEPTEN" козметиката успешно се отстрануваат алергии или иритации, причинети од други производи.
----"LEPTEN" козметиката можете да ја купите ако ја нарачате на телефон  070/ 23 24 88 или преку овој сајт со клик на копчето НАРАЧАЈ и го пополните формуларот за нарачка. 
----Може да се користи наеограничено долго. Природната формула и Био  состојките ја прават оваа колекција благотворна и многу корисна за Вашата кожа. Кога ќе ги отстраните проблемите и Вашата проблематична ќе стане нормална, "LEPTEN" козметиката можете да продолжите ја користите за Ваша секојдневна нега на кожата.
gf_21
gf_13
lf_15
lf_1
lf_16
lf_10
gf_15
gf_12
lf_8
gf_19
Кликнете на долните слики и зголемете ги. Се надеваме дека ќе биде корисно за Вас.